Skupno število ogledov strani

Obiskovalci spletnega dnevnika "DRUŠTVO UPOKOJENCEV PUCONCI"

Naslovno sliko si oglejte v original velikosti. Spoštovani obiskovalci spletnega dnevnika "DRUŠTVO UPOKOJENCEV PUCONCI". Da bi imeli nemoten dostop do našega spletnega dnevnika si zapomnite - Naše društvo ima zapise in slike na dveh spletnih dnevnikih. V klubu PO SRCU MLAD http://www.posrcumlad.si/puconci in Googlu direktno DU Puconci http://dupuconci.blogspot.com/ Ko ste na tej strani boste čisto spodaj videli "Arhiv spletnega dnevnika". Od tu pa izbirate katero objavo hočete videti. Eno od strani pa nam bo iskalnik - Google odprl, če vpišemo Društvo upokojencev Puconci ali DU Puconci. Katera stran vam bo najbolj všeč jo lahko zapišite v opcijo "Priljubljene". Fotografije povečate s klikom na njih, po celem zaslonu pa bodo, če pritisnete na F11.

Zaslužni prejemniki zahval in priznanj DU

Čepijo v prvi vrsti:

Mira Časar, najbolj aktivna prostovoljka projekta Starejši za starejše, prejemnica zahvale DU in priznanja ZDUS; Anica Fartelj, predsednica komisije za kulinariko, organizacijo prireditev in ekskurzij, prejemnica zahvale DU in priznanja ZDUS; Nada Celec, poverjenica in prejemnica zahavale DU;

Stojijo v prvi vrsti:
Jožef Rituper, prejemnik zahvale DU za vsestransko pomoč pri izdaji naše pesniške zbirke; Franc Šiftar in Helena Beznec, poverjenika in prejemnika zahval DU in priznanj ZDUS; Jože Časar, predsednik DU, prejemnik velike plakete za zasluge ZDUS; Irena Injac, blagajnik DU, prejemnica zahvale DU in male plakete ZDUS; Danijela Zrinski, poverjenica in Mihael Tremel, podpredsednik DU in poverjenik, prejemnika zahvale DU in priznanja ZDUS, Štefan Vidovič, vodja MPZ in predsednik NO, zahvala DU;
Stojijo v zadnji vrsti:
Franc Sever, zahvalo za izdelke iz šibja in udeležbo na festivalu v Ljubljani; Cilika Hadler, poverjenica in prejemnica zahvale in priznanja ZDUS; Štefan Smodiš, prejemnik zahvale DU za sodelovanje na festivalu z čebeljimi izdelki; Irena Janža, dosedanja tajnica DU in prejemnica zahvale DU in priznanja
Na fotografiji manjkajo:
Franc Lanjšček , soustvarjalec naše pesniške zbirke in naš fotograf ter urejevalec spletne strani, prejemnik zahvale DU; Jolanka Gider, nekdanja poverjenica in predsednica komisije, prejemnica priznanja ZDUS in Šarika Kutoš, prejemnica zahvale DU.

ponedeljek, 28. marec 2011

Danes dne 28.3.2011 so se zbrale članice DU Puconci v pisarni in opravile programsko delavnico v ročnih delih, ki potekajo vsak  zadnji ponedeljek v mesecu od 13. do 17. ure. Gostja je bila Jolanka Bukvič iz Lemerja, invalidka, že več let priklenjena na invalidski voziček in tujo pomoč. Pokazala nam je kljub svoji težki usodi in prizadetosti svoje ročne sposobnosti. Pravo umetniško izdelavo rože iz bakrene žice in ženskih najlonski nogavic. V svoje čudovite izdelke vnaša svoj notranji nemir in vso lepoto do življenja in ustvarjanja. Kljub težki prizadetosti ima voljo do življenja, ljubi svoje drage in ceni iskreno prijateljstvo. Srečanja so se udeležile: Jolanka Bukvič, Danijela Zrinski, Marta Kerčmar, Angela in vnukinja Nuša Kološa, Irena Časar, Irena Fartek, Cvetka Sever, Franc Lanjšček in Jože Časar. Mnoge članice so zaradi bolezni opravičile svojo odsotnost, med njimi tudi prostovoljke iz naše OŠ.
Nuša Kološa ob prelepih izdelkih Jolanke Bukvič.
Narejeni izdelki naše gostje bodo krasile naš prostor, pa jih bomo tudi ponesli na srečanja upokojencem širom po Sloveniji. Ob prvi priložnosti bomo priznanje in šopek teh rož predali naši predsednici in veliki borki za upokojenske pravice dr. Mateji Kožuh Novak. Sicer pa bomo s temi aktivnostmi delovali v mesecu aprilu in maju (potem spet v jesenskem času) in k sodelovanju vabimo še druge naše članice in člane.
V polenem času pa vse naše članice in članice vabimo na rekreacijsko kolesarjenje in pohodništvo, ki jih vodita: Cvetka Sever in Marko Injac.
Jože Časar