Skupno število ogledov strani

Obiskovalci spletnega dnevnika "DRUŠTVO UPOKOJENCEV PUCONCI"

Naslovno sliko si oglejte v original velikosti. Spoštovani obiskovalci spletnega dnevnika "DRUŠTVO UPOKOJENCEV PUCONCI". Da bi imeli nemoten dostop do našega spletnega dnevnika si zapomnite - Naše društvo ima zapise in slike na dveh spletnih dnevnikih. V klubu PO SRCU MLAD http://www.posrcumlad.si/puconci in Googlu direktno DU Puconci http://dupuconci.blogspot.com/ Ko ste na tej strani boste čisto spodaj videli "Arhiv spletnega dnevnika". Od tu pa izbirate katero objavo hočete videti. Eno od strani pa nam bo iskalnik - Google odprl, če vpišemo Društvo upokojencev Puconci ali DU Puconci. Katera stran vam bo najbolj všeč jo lahko zapišite v opcijo "Priljubljene". Fotografije povečate s klikom na njih, po celem zaslonu pa bodo, če pritisnete na F11.

Zaslužni prejemniki zahval in priznanj DU

Čepijo v prvi vrsti:

Mira Časar, najbolj aktivna prostovoljka projekta Starejši za starejše, prejemnica zahvale DU in priznanja ZDUS; Anica Fartelj, predsednica komisije za kulinariko, organizacijo prireditev in ekskurzij, prejemnica zahvale DU in priznanja ZDUS; Nada Celec, poverjenica in prejemnica zahavale DU;

Stojijo v prvi vrsti:
Jožef Rituper, prejemnik zahvale DU za vsestransko pomoč pri izdaji naše pesniške zbirke; Franc Šiftar in Helena Beznec, poverjenika in prejemnika zahval DU in priznanj ZDUS; Jože Časar, predsednik DU, prejemnik velike plakete za zasluge ZDUS; Irena Injac, blagajnik DU, prejemnica zahvale DU in male plakete ZDUS; Danijela Zrinski, poverjenica in Mihael Tremel, podpredsednik DU in poverjenik, prejemnika zahvale DU in priznanja ZDUS, Štefan Vidovič, vodja MPZ in predsednik NO, zahvala DU;
Stojijo v zadnji vrsti:
Franc Sever, zahvalo za izdelke iz šibja in udeležbo na festivalu v Ljubljani; Cilika Hadler, poverjenica in prejemnica zahvale in priznanja ZDUS; Štefan Smodiš, prejemnik zahvale DU za sodelovanje na festivalu z čebeljimi izdelki; Irena Janža, dosedanja tajnica DU in prejemnica zahvale DU in priznanja
Na fotografiji manjkajo:
Franc Lanjšček , soustvarjalec naše pesniške zbirke in naš fotograf ter urejevalec spletne strani, prejemnik zahvale DU; Jolanka Gider, nekdanja poverjenica in predsednica komisije, prejemnica priznanja ZDUS in Šarika Kutoš, prejemnica zahvale DU.

ponedeljek, 14. marec 2011


Ob praznovanju 8.marca 2011


Ob praznovanju 8.marca 2011 smo se člani DU Puconci zbrali 13.marca v prostorih "Gostilne Kuhar-Kosi".
Bilo nas je 115 članov.
 Se na sliki ne prepoznate - pa kliknite nanjo!


 Iz Madžarske nas je obiskala štiričlanska delegacija Društva porabskih slovenskih upokojencev iz Monoštra.
Franc Mešič, Elvira Mešič  predsednica,
Marija Lang in Iluška Bartakovič.


Podelitev zahvale DU Puconci predsednici Društva porabskih slovenskih upokojencev iz Monoštra  Elviri Mešič.



Program je sestavljal kulturni del:

                                       Puconski duet s predstavitvijo ljudskih pesmi.




Z recitacijami in igranjem dueta flavt so nastopale učenke OŠ Puconci, ki društvu nesebično in po svojih močeh pomagajo starejšim občanom tudi na domu. 

Še povezave na pet FOTOGRAFIJ: Ena  dva  tri   štiri   pet .    Pa še  skupna fotografija
Skupna original velikosti.  
V kulturnem sporedu so sodelovale mlade prostovoljke iz naše osnovne šole: Tina Kološa (Gorica), Maruša Jakuša (Brezovci), Tjaša Sever (Gorica), Tamara Kocen (Gorica) in Maša Marič  (Sebeborci).
 .












                                                   Sledilo je kosilo.

 Podaritev rož in poljuba ženskam, moški pa so dobili kijanco z nageljnom in poljubom.
















Tako so pa izgledale mize po podelitvi rož.





Gostitelji so postregli še s torto in kavo.

DU Puconci je priredilo tudi srečolov. 



Za mizami so se člani DU Puconci , razporedili večinoma po vaseh: 
Gorica,   Puconci,  Šalamenci  in    Vaneča. -  Iz teh vasi so bili v večini. Tudi mešano so sedeli.









Za ples pa je poskrbel stari znanec Pištek.














Ker je letos bil pust istočasno, bi se potrebno pozanimati, če ni svoji soplesalki nekaj s tem
v zvezi povedal predsednik DU Puconci

 
Pred odhodom v domovino - Madžarsko, še skupna slika za spomin z  gostiteljem
      DU Puconci. Od leve stojijo. Časar Jože, Iluška Bartakovič, Cvetka Grah, Franc Mešič, Elvira Mešič, Irena Injac, Cvetka Sever. Sedijo: Anica Fartelj, Irena Časar in Marija Lang.

Ob koncu pa pojdimo na povezavo Novi dan! Če si zamislimo,da je "novi dan" bil 13.marca 2011, saj smo si ga naredili res lepega in prav gotovo nam bo ostal v lepem spominu. Žal pa ga ne moremo zadržati.
Nekateri pravijo, da lahko - to pa takrat ko naredimo lepo fotografijo - takrat smo za tisti trenutek zaustavili čas. Ko vas bo mikalo se najdemo tu kjer smo za trenutek ustavili čas! 

Pa si ga oglejmo ponovno !!!